• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zevenaar

Wilt u een houtkachel kopen in Zevenaar? Bij ons bent u op de goede plek. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een droom open haard. Want, hoewel het leuk is om een gloednieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een opgave zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de haard is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van de mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Zevenaar kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Zevenaar

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een houtkachel kopen in Zevenaar?

Wilt u graag eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies op maat.
Neem contact op