• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zeewolde

Wilt u een houtkachel kopen in Zeewolde? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een opgave zijn. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en wat de haard is die bij de verwachtingen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Zeewolde kopen

Ervaar onze kachels in Zeewolde

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse type houthaarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Zeewolde?

Wilt u liever eerst een reactie op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een passend advies.
Neem contact op