• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zaltbommel

Zoekt u naar een houtkachel in Zaltbommel? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze adviseurs denken met plezier met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe open haard te kopen, kan het ook een karwei zijn. Onze experts informeren u graag over de opties en wat de kachel is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van alle mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Zaltbommel kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Zaltbommel

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een kachel kopen in Zaltbommel?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op