• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zaandam

Bent u op zoek naar een houtkachel in Zaandam? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u met genoegen bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het vinden van een fonkelnieuwe kachel leuk is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en informeren u graag welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u ongestoord meerdere mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een mooi afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis

De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Zaandam kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Zaandam

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere type haarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.
Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw houtkachel kopen in Zaandam

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort haard dat bij uw huis aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze specialisten. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op