• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Workum

Staat een houtkachel kopen in Workum op het programma? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. De experts adviseren u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het geweldig is om een fonkelnieuwe open haard te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Onze adviseurs informeren u met plezier over de mogelijke opties en wat de haard is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

haardmeubel met houtkachel in Workum

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van meerdere soorten haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van alle mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall. Op deze manier kunt u tv-kijken en het knisperende vuur bekijken.

houtkachel in Workum kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Workum

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse soorten houtkachels in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een houtkachel aanschaffen in Workum?

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze adviseurs. We geven u graag een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op