• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Winterswijk

Staat een houtkachel kopen in Winterswijk op het programma? Bij ons bent u op de goede plek. Onze specialisten helpen u met genoegen bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het vinden van een nieuwe houtkachel leuk is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en vertellen u graag welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot aanbod van haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande kachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Winterswijk kopen

Vind uw kachel in Winterswijk bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt zien? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Winterswijk

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze experts. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op