• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Wijchen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Wijchen? Kom gerust langs bij Haardenexpert. De experts adviseren u met plezier bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het geweldig is om een gloednieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een karwei zijn. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u graag meer over de opties en informeren u met alle plezier welke houtkachel overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u makkelijk ervaren wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een mooi afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vuur.

houtkachel in Wijchen kopen

Ontdek onze kachels in Wijchen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten houtkachels in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de luxe showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard aanschaffen in Wijchen?

Wilt u liever eerst een reactie op uw vragen? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze professionals. U ontvangt vrijblijvend een passend advies.
Neem contact op