• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Wierden

Zoekt u naar een houtkachel in Wierden? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Onze professionals geven u graag tips, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het leuk is om een nieuwe open haard te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Onze adviseurs informeren u met alle plezier over de opties en wat de open haard is die bij de eisen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u makkelijk bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, bloemen en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een perfect afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Wierden kopen

Vind uw open haard in Wierden bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard kopen in Wierden?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op