• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Westland

Zoekt u naar een houtkachel in Westland? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze professionals verstrekken u graag suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Daarom informeren de specialisten van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en informeren u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u simpel zien wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook tijdschriften, planten en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een volmaakt afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Westland kopen

Ervaar onze haarden in Westland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende type houtkachels in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een houtkachel aanschaffen in Westland?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Zij voorzien u met alle plezier gratis van passend advies.

Neem contact op