• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Westervoort

Staat een houtkachel kopen in Westervoort op de agenda? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze experts denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe kachel fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze professionals informeren u graag over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot assortiment van haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Westervoort kopen

Ontdek onze houtkachels in Westervoort

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten haarden in het echt. Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard kopen in Westervoort

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort houtkachel dat bij uw woonhuis past? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op