• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Wageningen

Zoekt u naar een houtkachel in Wageningen? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze specialisten adviseren u graag bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe kachel te kopen, kan het ook een opgave zijn. Daarom informeren de experts van Haardenexpert u graag meer over de mogelijke opties en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed aanbod van meerdere merken haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de showrooms ziet u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden samengevoegd tot een cinewall. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Wageningen kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Wageningen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bewonderen in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Wageningen

Wilt u graag eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We voorzien u met genoegen gratis van correct advies.

Neem contact op