• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Voorst

Staat een houtkachel kopen in Voorst op de planning? Dan bent u bij ons aan het beste adres. Onze specialisten denken graag met u mee voor het vinden van een geweldige houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan een opgave zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de houtkachel is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Voorst kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Voorst

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bekijken in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard kopen in Voorst

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type haard dat bij uw huis aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op