Hero cover image

Houtkachels
Voorst

Bekijk alle houtkachels

Op zoek naar een houtkachel in Voorst?

Op zoek naar een houtkachel in Voorst?

Ontdek meer bij dé Haardenexpert

Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres. Haardenexpert is zeer ervaren op het gebied van houthaarden en opereert door heel Nederland. In de centraal liggende showroom in Rijssen kunnen onze ervaren verkopers u advies geven op het gebied van houthaarden. Wij hebben ervaren installatieploegen door heel Nederland en kunnen u daardoor ook snel van dienst zijn. Heeft u een vraag? Kom bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op.

Meer informatie over houtkachels

Vind de houtkachel die bij u past

Vind de houtkachel die bij u past

Keuze uit meer dan 500 modellen

Vroeger had bijna elke woning een houtkachel staan, toch kwam deze vorm van verwarming lange tijd in de vergeethoek terecht. De laatste jaren lijkt er echter een ommekeer te komen waarbij de houtkachels terug komen in nieuw- en verbouw woningen om op een ecologische en economische manier de woning te verwarmen.

Houthaarden en kachels hebben altijd een open verbranding systeem. Het is belangrijk te weten dat, wanneer u kiest voor een houthaard of kachel, een goede ventilatie van de woning vereist is. Wanneer de woning goed wordt geventileerd kunt u in principe altijd een houthaard of kachel plaatsen. Voor uitzonderlijk situaties, zoals woningen met een zogenoemd ‘Balansventilatiesysteem’ zijn er de haarden en kachels met buitenluchtaansluiting. Bij dit systeem wordt de verbrandingslucht van buiten gehaald. Houdt u er rekening mee dat bij een houthaard of kachel de afvoer altijd naar boven, door het dak, naar buiten moet en zelfs boven de nok van het dak moet uitkomen.

Bekijk alle houtkachels

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op
 

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert