• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Vlissingen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Vlissingen? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De adviseurs helpen u met plezier bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het leuk is om een fonkelnieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een uitdaging zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u makkelijk ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Vlissingen kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Vlissingen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere type houthaarden in het echt. Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Vlissingen?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type haard dat bij uw woning past? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een passend advies.
Neem contact op