• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Venlo

Staat een houtkachel kopen in Venlo op het programma? Bij ons bent u op de beste plek. Onze experts helpen u met plezier bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het kopen van een nieuwe kachel fantastisch is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Onze professionals vertellen u met alle plezier over de mogelijkheden en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot aanbod van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een mooi afgewerkte open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en de vlammen aanschouwen.

houtkachel in Venlo kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Venlo

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten houthaarden in het echt. Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Venlo?

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze adviseurs. U krijgt vrijblijvend een passend advies.

Neem contact op