• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Vaassen

Staat een houtkachel kopen in Vaassen op de planning? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan een klus zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en vertellen u met alle plezier welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Vaassen kopen

Ervaar onze houtkachels in Vaassen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt bekijken? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard aanschaffen in Vaassen?

Wilt u eerst wat meer weten over welke houtkachel bij uw woonhuis en eisen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een passend advies.

Neem contact op