• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Utrecht

Wilt u een houtkachel kopen in Utrecht? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een geweldige kachel. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Om die reden vertellen de professionals van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en vertellen u met alle plezier welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u eenvoudig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in utrecht kopen

Ervaar onze haarden in Utrecht

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Met onze expertise en ervaring zijn wij gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel aanschaffen in Utrecht?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke kachel bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op