• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Uithoorn

Wilt u een houtkachel kopen in Uithoorn? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze professionals geven u graag suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het geweldig is om een fonkelnieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een karwei zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de haard is die bij uw verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot aanbod van diverse soorten haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van de opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Uithoorn kopen

Ervaar onze open haarden in Uithoorn

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Uithoorn?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op