• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Uitgeest

Staat een houtkachel kopen in Uitgeest op de planning? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Onze adviseurs verstrekken u graag tips, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het geweldig is om een gloednieuwe open haard te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Onze professionals vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en wat de houtkachel is die bij de eisen aansluit.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u tijdens het kijken naar de tv genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een volmaakt afgewerkte houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Uitgeest kopen

Ontdek onze kachels in Uitgeest

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een kachel aanschaffen in Uitgeest?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Neem gerust contact met ons op. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op