• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Twenterand

Wilt u een houtkachel kopen in Twenterand? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze specialisten verstrekken u graag suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een klus zijn. Onze adviseurs vertellen u met alle plezier over de mogelijke opties en vertellen u graag welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u ongestoord meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Twenterand kopen

Ervaar onze haarden in Twenterand

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bewonderen in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een haard aanschaffen in Twenterand?

Wilt u eerst wat meer weten over welke haard bij uw woonhuis en eisen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op