• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Tubbergen

Staat een houtkachel kopen in Tubbergen op de agenda? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. De specialisten helpen u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan daarnaast een klus zijn. Onze experts vertellen u met genoegen over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van de opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vuur.

houtkachel in Tubbergen kopen

Vind uw houtkachel in Tubbergen bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bekijken in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een kachel aanschaffen in Tubbergen?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het soort haard dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op