• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Tilburg

Wilt u een houtkachel kopen in Tilburg? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een geweldige houtkachel. Want, naast dat het vinden van een fonkelnieuwe houtkachel fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Om die reden informeren de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en vertellen u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw wensen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een groot aanbod van diverse merken haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, bloemen en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u televisie kijken en het knisperende vuur aanschouwen.

houtkachel in tilburg kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Tilburg

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bekijken in het echt? Breng dan een bezoek aan onze kachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw houtkachel aanschaffen in Tilburg

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op