• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Tiel

Staat een houtkachel kopen in Tiel op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische houtkachel. Want, hoewel het leuk is om een gloednieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een opgave zijn. Onze professionals informeren u graag over de opties en wat de houtkachel is die bij uw verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een breed aanbod van haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo ervaart u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Tielkopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Tiel

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere haarden bekijken in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een haard kopen in Tiel?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type haard dat bij uw huis past? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.
Neem contact op