• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Tholen

Wilt u een houtkachel kopen in Tholen? Dan bent u bij ons aan het beste adres. De specialisten adviseren u graag bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan daarnaast een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en vertellen u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Diverse haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Tholen kopen

Vind uw haard in Tholen bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende open haarden bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. Met onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een kachel aanschaffen in Tholen?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type open haard dat bij uw woning aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. We voorzien u graag vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op