• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Staphorst

Wilt u een houtkachel kopen in Staphorst? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze specialisten helpen u graag bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe kachel fantastisch is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze professionals vertellen u graag over de mogelijkheden en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een breed aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Staphorst kopen

Vind uw houtkachel in Staphorst bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt zien? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard kopen in Staphorst?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op