• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Spijkenisse

Staat een houtkachel kopen in Spijkenisse op het programma? Bij ons bent u op de beste plek. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw droom open haard. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en wat de houtkachel is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u simpel ervaren wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms vindt u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Spijkenisse kopen

Ontdek onze kachels in Spijkenisse

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt zien? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Spijkenisse

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op