Hero cover image

Houtkachels
Spijkenisse

Bekijk alle houtkachels

Op zoek naar een houtkachel in Spijkenisse?

Op zoek naar een houtkachel in Spijkenisse?

Ontdek meer bij dé Haardenexpert

Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres! In onze luxe ingerichte en centraal liggende showroom te Rijssen kunnen onze ervaren verkopers u alle advies geven op het gebied van houthaarden. Haardenexpert heeft installatieploegen door heel Nederland en kan dus ook zeer snel schakelen. Hebt u interesse en behoefte aan meer informatie? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Meer informatie over houtkachels

Vind de houtkachel die bij u past

Vind de houtkachel die bij u past

Keuze uit meer dan 500 modellen

Voor de echte liefhebber kan niets op tegen het geluid, de geur en het volle vuur dat hoort bij het stoken met hout. Er zijn vele verschillende soorten houthaarden leverbaar, waaronder vrijstaande houtkachels, vrijhangende houtkachels, inbouw houthaarden, inzet houthaarden en liftdeur houthaarden.

Vuur heeft de mens altijd al geïntrigeerd. Het zorgde voor warmte en licht, je kon ermee koken en materialen mee bewerken. Tegenwoordig zijn houthaarden bedoeld voor verwarming van de desbetreffende ruimte en/of voor de gezellige sfeer die een hout haard of kachel met zich mee brengt.

De nieuwe generatie houtkachels en haarden heeft een sterke technologie met een optimale verbranding. Kiest u voor een gesloten systeem met secundaire en tertiaire zuurstoftoevoer, dan worden de vrijkomende gassen voor ze door de schoorsteen naar buiten verdwijnen volledig verbrand. Bij een gesloten systeem is de kachel gesloten door een glazen raam/deur. Nu zult u wellicht denken dat dit ten koste gaat van de warmte? Maar niets is minder waar. Doordat de haard wordt gesloten stijgt juist de temperatuur in de verbrandingskamer. Daarnaast zijn veel toestellen extra geïsoleerd door achterwanden van vermiculiet. Door de geïsoleerde achterwand wordt verbrandingstemperatuur zo hoog mogelijk gehouden en worden alle stoffen die vrijkomen optimaal verbrand. Dit resulteert niet alleen in een schone verbranding, maar ook in een optimaal genot van de vrijgekomen warmte.

Bekijk alle houtkachels

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op
 

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert