• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Sneek

Staat een houtkachel kopen in Sneek op de agenda? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe houtkachel leuk is, kan het ook vragen oproepen. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment van haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Sneek kopen

Ontdek onze open haarden in Sneek

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bekijken in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel kopen in Sneek

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.
Neem contact op