• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in s-Hertogenbosch

Zoekt u naar een houtkachel in s-Hertogenbosch? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze experts verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een nieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een uitdaging zijn. Daarom vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een breed aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van de opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk onderstaande houtkachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en de vlammen bekijken.

houtkachel in s-Hertogenbosch kopen

Vind uw kachel in s-Hertogenbosch bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt zien? Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel aanschaffen in s-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met plezier een advies op maat.
Neem contact op