• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Rozendaal

Bent u op zoek naar een houtkachel in Rozendaal? Bij ons bent u op de goede plek. Onze adviseurs geven u met alle plezier tips, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een gloednieuwe kachel fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en wat de kachel is die bij uw eisen past.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot assortiment van haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Rozendaal kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Rozendaal

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard aanschaffen in Rozendaal?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woning en eisen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op