• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Roosendaal

Staat een houtkachel kopen in Roosendaal op de planning? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een opgave zijn. Om die reden vertellen de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en wat de houtkachel is die bij de verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo kunt u eenvoudig zien wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Op deze manier kunt u tv-kijken en de vlammen aanschouwen.

houtkachel in Roosendaal kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Roosendaal

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse type houthaarden in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een haard kopen in Roosendaal?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type open haard dat bij uw huis aansluit? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze . Zij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op