• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Rijswijk

Staat een houtkachel kopen in Rijswijk op de planning? Bij ons bent u op de perfecte plek. De specialisten adviseren u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan een klus zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de houtkachel is die bij uw verwachtingen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed aanbod van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op die manier kunt u rustig meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze kachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een mooi afgewerkte houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Rijswijk kopen

Ervaar onze houtkachels in Rijswijk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt zien? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Met onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Rijswijk

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type open haard dat bij uw woning aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze experts. U krijgt zonder verplichtingen een eerlijk advies.
Neem contact op