• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Rijssen

Wilt u een houtkachel kopen in Rijssen? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische open haard. Want, naast dat het vinden van een fonkelnieuwe kachel fantastisch is, kan het ook vragen oproepen. Daarom vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de opties en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande houtkachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het tv-kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook boeken, bloemen en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Rijssen kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Rijssen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse type houtkachels in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Rijssen

Heeft u eerst nog wat vragen over het type haard dat bij uw woonhuis aansluit? Neem gerust contact met ons op. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op