• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Rheden

Staat een houtkachel kopen in Rheden op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze specialisten verstrekken u met alle plezier tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het leuk is om een nieuwe open haard te kopen, kan het ook een opgave zijn. Om die reden vertellen de professionals van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en wat de kachel is die bij uw verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers aanbod van haardmeubels. U treft in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u eenvoudig ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het vlammenspel.

houtkachel in Rheden kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Rheden

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een haard aanschaffen in Rheden?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type houtkachel dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze adviseurs. Wij voorzien u met plezier vrijblijvend van gepast advies.

Neem contact op