• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Reuten

Bent u op zoek naar een houtkachel in Reuten? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan ook een opgave zijn. Om die reden vertellen de professionals van Haardenexpert u graag meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u tijdens het kijken naar de tv genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en haard tot een cinewall. Op deze manier kunt u tv-kijken en de vlammen aanschouwen.

houtkachel in Reuten kopen

Vind uw houtkachel in Reuten bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere haarden bewonderen in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Reuten

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U ontvangt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op