• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Renkum

Wilt u een houtkachel kopen in Renkum? Dan bent u bij ons aan het beste adres. Onze professionals adviseren u graag bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het geweldig is om een fonkelnieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een opgave zijn. Om die reden vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en informeren u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van de mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk onderstaande houtkachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een mooie lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een volmaakt afgewerkte houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw

Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.

Met een tv-nis De tv en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur bekijken.

houtkachel in Renkum kopen

Ontdek onze open haarden in Renkum

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten haarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Renkum?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en eisen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze professionals. Zij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op