• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Raalte

Bent u op zoek naar een houtkachel in Raalte? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken graag met u mee voor het vinden van een geweldige houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een karwei zijn. Onze experts vertellen u met plezier over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Raalte kopen

Ontdek onze kachels in Raalte

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten houtkachels in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Raalte?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert