• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Raalte

Bent u op zoek naar een houtkachel in Raalte? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken graag met u mee voor het vinden van een geweldige houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een karwei zijn. Onze experts vertellen u met plezier over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt u er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Raalte kopen

Ontdek onze kachels in Raalte

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten houtkachels in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Raalte?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op