• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Putten

Bent u op zoek naar een houtkachel in Putten? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze experts geven u met alle plezier advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een nieuwe open haard te kopen, kan het ook een uitdaging zijn. Daarom vertellen de experts van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijke opties en vertellen u met alle plezier welke open haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u eenvoudig alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Putten kopen

Ontdek onze open haarden in Putten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een open haard aanschaffen in Putten?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woning past? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze experts. We geven u met alle plezier een advies op maat.
Neem contact op