• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Overijssel

Wilt u een houtkachel kopen in Overijssel? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan ook een karwei zijn. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden en vertellen u met genoegen welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot aanbod van diverse soorten haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo ervaart u een goed gevoel van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een volmaakt afgewerkte open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Overijssel kopen

Ontdek onze houtkachels in Overijssel

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een kachel kopen in Overijssel?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt vrijblijvend een passend advies.

Neem contact op