• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Orvelte

Bent u op zoek naar een houtkachel in Orvelte? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs helpen u met plezier bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een uitdaging zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels  aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u eenvoudig alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, bloemen en een gezellige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van de vlammen.

houtkachel in Orvelte kopen

Ontdek onze houtkachels in Orvelte

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Orvelte?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type open haard dat bij uw huis aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze experts. Zij voorzien u met plezier gratis van gepast advies.

Neem contact op