• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Oost Gelre

Wilt u een houtkachel kopen in Oostgelre? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, hoewel het geweldig is om een fonkelnieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Om die reden vertellen de professionals van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en wat de haard is die bij uw eisen past. 

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot aanbod van haardmeubels. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk onderstaande open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Oost Gelre kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Oost Gelre

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse soorten houtkachels in het echt. Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een haard aanschaffen in Oost Gelre?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en wensen past? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op