• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Ommen

Wilt u een houtkachel kopen in Ommen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van uw droom houtkachel. Want, naast dat het vinden van een fonkelnieuwe open haard fantastisch is, kan het ook veel vragen oproepen. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en vertellen u graag welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms vindt u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

 

houtkachel in Ommen kopen

Ontdek onze haarden in Ommen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt zien? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Ommen?

Wilt u eerst wat meer weten over welke haard bij uw woonhuis en eisen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op