• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Olst-Wijhe

Bent u op zoek naar een houtkachel in Olst-Wijhe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs helpen u graag bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Onze professionals vertellen u met alle plezier over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u makkelijk zien wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van de vlammen.

houtkachel in Olst-Wijhe kopen

Ontdek onze houtkachels in Olst-Wijhe

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere houtkachels bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Met onze kennis en ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Olst-Wijhe

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze . We voorzien u graag gratis van gepast advies.

Neem contact op