• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Oldenzaal

Zoekt u naar een houtkachel in Oldenzaal? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. De experts adviseren u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Onze specialisten informeren u met alle plezier over de opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u makkelijk zien wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook boeken, bloemen en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u tv-kijken en het knisperende vuur aanschouwen.

houtkachel in Oldenzaal kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Oldenzaal

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende type haarden in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Oldenzaal

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijk advies.
Neem contact op