• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Oldebroek

Zoekt u naar een houtkachel in Oldebroek? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier advies, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan een karwei zijn. Onze professionals informeren u met plezier over de mogelijkheden en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Oldebroek kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Oldebroek

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bewonderen in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Oldebroek?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en eisen aansluit? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met alle plezier gratis van correct advies.

Neem contact op