• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Nunspeet

Zoekt u naar een houtkachel in Nunspeet? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze professionals denken met plezier met u mee voor het vinden van uw droom houtkachel. Want, naast dat het aanschaffen van een gloednieuwe open haard fantastisch is, kan het ook veel vragen oproepen. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en informeren u graag welke houtkachel overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier ervaart u een goede indruk van alle opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Nunspeet kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Nunspeet

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een haard kopen in Nunspeet?

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op