• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Noordwijk

Wilt u een houtkachel kopen in Noordwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs adviseren u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe open haard fijn is, kan het ook veel vragen oproepen. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers assortiment van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u simpel zien wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur bekijken.

houtkachel in Noordwijk kopen

Ervaar onze kachels in Noordwijk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere haarden bewonderen in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze luxe haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij de showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een houtkachel aanschaffen in Noordwijk?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op