• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een houtkachel in Noord-Holland? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe houtkachel leuk is, kan het ook veel vragen oproepen. Onze adviseurs informeren u met genoegen over de mogelijkheden en informeren u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u simpel ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Noord-Holland kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Noord-Holland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse type haarden in het echt. Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw houtkachel aanschaffen in Noord-Holland

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze verkopers. We geven u met alle plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op