• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Nijmegen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten verstrekken u graag raad, zodat u straks de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een klus zijn. Daarom informeren de experts van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt u er ook boeken, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in nijmegen kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Nijmegen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bewonderen in het echt? Breng dan een bezoek aan onze kachelshowrooms. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een haard aanschaffen in Nijmegen?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type open haard dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze adviseurs. We voorzien u met alle plezier vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op