• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Nijkerk

Wilt u een houtkachel kopen in Nijkerk? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze professionals denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de opties en informeren u met alle plezier welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een divers assortiment van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bewonder deze kachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Nijkerk kopen

Vind uw open haard in Nijkerk bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten houthaarden in het echt. Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel kopen in Nijkerk

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type open haard dat bij uw woning aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. Zij voorzien u met plezier vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op