• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Neerijnen

Staat een houtkachel kopen in Neerijnen op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de juiste plek. Onze specialisten verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een nieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Onze professionals informeren u met plezier over de mogelijke opties en welke open haard bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een groot aanbod van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Neerijnen kopen

Ervaar onze kachels in Neerijnen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse type houthaarden in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Met onze kennis en ervaring zijn wij gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Neerijnen

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op