Hero cover image

Houtkachel in Neder Betuwe

Staat een houtkachel kopen in Neder Betuwe op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze professionals geven u met alle plezier raad, zodat u straks de houtkachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een gloednieuwe open haard leuk is, kan het ook veel vragen oproepen. Onze experts informeren u met alle plezier over de opties en vertellen u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goed gevoel van de opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze kachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het kijken naar de tv genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw

Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.

Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Neder Betuwe kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Neder Betuwe

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere haarden bekijken in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een kachel aanschaffen in Neder Betuwe?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort open haard dat bij uw woonhuis past? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert